13.400 de lei, acordați de FCC și FC U Cluj pentru proiecte sportive și burse

 

Luni, 5 martie 2012. Fundația Comunitară Cluj (FCC), alături de FC Universitatea Cluj, finanțează trei proiecte sportive și susține cinci tineri sportivi cu burse, cu suma totală de 13.400 lei, din Fondul “U pentru Cluj”, constituit în urma licitației online derulate la finele anului trecut pe platforma www.upentrucluj.ro. În cadrul acesteia, au fost licitate 24 de tricouri de colecție marca U Cluj, prezentate de către jucători la meciul inaugural de pe Cluj Arena.

Cele trei proiecte finanțate în urma primei campanii de atragere de fonduri derulate de FCC în parteneriat cu FC Universitatea Cluj au fost propuse de Centrul și Clubul Sportiv Lamont (valoare grant: 3.000 de lei), Liceul pentru Deficienți de Vedere (valoare grant: 3.000 de lei) și Asociația pentru Turism Activ Cluj (ATAC; valoare grant: 2.400 lei).
Astfel, cu sprijinul obținut din Fondul “U pentru Cluj”, Centrul Lamont va implementa un proiect de formare a unei echipe de înotători alcătuite din șase tineri cu dizabilități. Astfel, elevii vor avea acces la un cadru în care sunt motivați să atingă performanță printr-un sport care îi stimulează și menține sănătoși. 
La rândul lor, cu suportul financiar acordat de FCC, elevii Liceului pentru Deficienți de Vedere se vor  antrena în cadrul unei echipe de torbal – un sport stimulant pentru dezvoltarea capacității de orientare în spațiu, reacția la stimuli sonori și viteza de reacție – și vor putea participa la competiții de profil.
Echipa ATAC a primit finanțare pentru a crea un cadru care să le permită tinerilor sub 18 ani practicarea escaladei, o disciplină sportivă ce presupune folosirea procedeelor specifice cățărătorilor în ascensiunea terenurilor cu grad mare de înclinație. Astfel, cel puțin 22 de tineri vor avea acces la spații de antrenament și echipamente.
Celor trei proiecte li se adaugă cinci bursieri – trei înotători din Lotul Paralimpic Român, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, respectiv două alergătoare de la Liceul cu Profil Sportiv din Cluj, în vârstă de 14, respectiv 15 ani. Cunatumul total al fiecărei burse este de 1.000 de lei.


“Susținând proiectele propuse de Centrul Lamont și de Liceul pentru Deficienți de Vedere, avem oportunitatea să încurajăm dezvoltarea unor domenii sportive și a unor tineri care de obicei nu sunt luați în calcul atunci când vorbim de performanță. În plus, ne bucurăm că putem susține și sporturi inovative și practicarea lor de către tineri, așa cum este escalada sportivă, propusă de către ATAC”, subliniază Mariana Sălăgean, manager granturi în cadrul Fundației Comunitare Cluj.
Susținerea altor proiecte din Fondul “U pentru Cluj” va fi posibilă prin derularea unor noi campanii de atragere de fonduri de către FCC în parteneriat cu FC Universitatea Cluj.
“Le mulțumim suporterilor și prietenilor U care s-au implicat în prima etapă de strângere de fonduri în cadrul ‘U pentru Cluj’ și îi invităm să ne urmărească în continuare și să ne rămână alături. Le vom oferi un cadru în care să îmbine pasiunea cu dorința de a contribui la o schimbare prin gesturi simple, cumpărând produse de pe magazinul online www.ucluj.ro, un procent din vânzarea acestora urmând să fie direcționat spre fond”, subliniază Călin Hințea, președintele FC Universitatea Cluj.
Prin Fondul “U pentru Cluj”, FC Universitatea Cluj își propune să contribuie cu resurse la dezvoltarea comunității locale, susținând în special proiectele adresate copiilor și tinerilor sportivi, dar și veteranilor sportului clujean.

 

***

 

FCC și U Cluj lansează primul concurs de finanțare din Fondul “U pentru Cluj”

Fundația Comunitară Cluj și FC Universitatea Cluj lansează primul concurs de finanțare din Fondul “U pentru Cluj”. Acesta a fost consolidat în urma licitației online de tricouri de colecție, derulată în două tranșe pe platforma www.upentrucluj.ro în intervalul 11 octombrie – 30 noiembrie 2011. Suma totală mobilizată din vânzarea celor 24 de tricouri se ridică la 20.500 de lei.

Concursul de finanțare li se adresează copiilor și tinerilor (6-16 ani) sportivi, respectiv școlilor, asociațiilor și cluburilor cu profil sportiv, FCC urmând să acorde între șase și nouă burse – în valoare de cel mult 1.000 lei de persoană – și să susțină financiar până la trei proiecte, cu granturi în valoare de maxim 3.000 lei fiecare.


“Încurajăm aplicațiile dintr-o diversitate de domenii sportive și ne-am propus să stimulăm și să susținem performanța în rândul copiilor și tinerilor, oferindu-le șansa să își urmeze pasiunea și aptitudinile de la vârste fragede. Bursele și granturile vor acoperi atât costuri de achiziție de echipamente și materiale sportive, cât și de participare la competiții sportive naționale și internaționale”, subliniază Mariana Sălăgean, manager de granturi în cadrul Fundației Comunitare Cluj.


Formularele de aplicare și descrierea programului pot fi descărcate de pe www.upentrucluj.ro, valoarea fondului de finanțare fiind de 16.400 lei. Dosarele pot fi trimise prin poștă sau direct la sediul FCC (Cluj-Napoca, strada Cloșca, nr. 6, ap. 2), până în 31 ianuarie 2012.


“Alături de Fundația Comunitară Cluj, FC Universitatea Cluj va derula în continuare activități de atragere de resurse în cadrul Fondului ‘U pentru Cluj’ în trei direcții pe care le-am identificat împreună: sport și sănătate, sport și educație și veteranii sportului clujean. Astfel că, în perspectivă, ne propunem să oferim burse de recuperare prin sport și să susținem proiecte orientate spre stil de viață sănătos și prevenție, să acordăm finanțare pentru inițiativele centrate pe recuperare școlară, dar și alocații destinate seniorilor sportului”, preciezează Călin Hințea, președintele FC Universitatea Cluj. 

Cele 24 de tricouri licitate pe www.upentrucluj.ro au fost prezentate de către jucătorii U Cluj în cadrul meciului inaugural de pe Cluj Arena, în luna octombrie a acestui an. Acestea au fost realizate în serie limitată și reprezintă o reproducere după cele purtate de către sportivi în 1919.

Lista tricourilor licitate în cea de-a doua etapă și sumele oferite:

Nr. tricou  Jucător  Sumă (lei)
7 Vlad Morar  600
26 Anthony Nwakaeme  550
27 Laurențiu Marinescu 500
17 Andrei Voican  500
10 Alexandru Păcurar   600
14 Elias Bazzi 500
24 Habib Balde  500
23 Sebastian Achim 500
2 Lukasz Szukala 500
6 Octavian Abrudan 550
33 Ionuț Boșneag  500
1 Florin Matache  500

***

Toate tricourile U Cluj au fost adjudecate! 20.750 de lei, mobilizați în urma campaniei

S-a încheiat ce-a doua etapă a licitației derulate de Fundația Comunitară Cluj și FC Universitatea Cluj pe www.upentrucluj.ro, cea de-a doua serie de 12 tricouri fiind adjudecate de zece donatori cu suma totală de 6.550 de lei.

Aceștia se adaugă la suma mobilizată în prima tranșă a licitației online, de 14.200 de lei, totalul aferent întregii campanii ajungând astfel la 20.750 de lei. Suma va fi direcționată spre Fondul “U pentru Cluj”, gestionat de FCC.
Câștigătorii își vor primi tricourile direct din partea jucătorilor U Cluj, în cadrul unui eveniment public, organizat în 12 decembrie 2011; cu același prilej, va fi lansat concursul public de finanțare, care va fi deschis copiilor și tinerilor sportivi, respectiv asociațiilor, cluburilor și organizațiilor care implementează proiecte adresate acestora.

 
Licitația derulată pe www.upentrucluj.ro a fost lansată în luna octombrie, cu o primă serie de 12 tricouri marca U Cluj, prezentate de către jucători în cadrul meciului inaugural de pe Cluj Arena. Acestea au fost realizate în serie limitată și reprezintă o reproducere după cele purtate de membrii echipei în 1919.
 

Ultimele două zile de licitație pentru tricourile "de colecție" U Cluj 

 

 

 

 

 

Au mai rămas numai două zile în care puteți oferta unul dintre tricourile scoase la licitație de FC Universitatea Cluj în parteneriat cu Fundația Comunitară Cluj, pe platforma www.upentrucluj.ro.


Până astăzi, tricourile cu numerele 7 și 26, purtate de jucătorii Vlad Morar, respectiv Anthony Nwakaeme, au primit cel mai mare număr de oferte - cinci fiecare - sumele licitate ajungând la 700 de lei pentru fiecare.

Cele douăsprezece tricouri reprezintă cea de-a doua serie dintr-o colecție realizată în ediție limitată. Acestea sunt reproduse după modelele purtate de jucătorii U Cluj în 1920 și au fost prezentate în premieră de jucătorii U Cluj la meciul inaugural de pe Cluj Areana, în luna octombrie.

Sumele mobilizate în urma licitației vor fi direcționate spre Fondul "U pentru Cluj", din care vor fi susținuți atât copii și tinerii sportivi, cât și veteranii sportului clujean.

Primele douăsprezece tricouri au fost adjudecate deja de fani ai Universității și acordate în cadrul unui eveniment special, în cadrul căruia  donatorii le-au primit de la jucătorii Claudiu Niculescu și Szolt Szilagyi. Suma totală mobilizată în urma primei tranșe a licitației se ridică la 14.200 lei.

***
 

Evenimentul de acordare a primei serii de tricouri licitate - reflectat în media:

http://ziuadecj.realitatea.net/sport/tricourile-de-epoca-ale-lui-u-au-intrat-in-posesia-celor-care-au-castigat-licitatia--77910.htmlhttp://oradecluj.oradestiri.ro/video-claudiu-niculescu-si-zsolt-szilagyi-au-inmanat-tricourile-de-colectie-licitate-de-fondul-u-pentru-cluj/sport/2011/11/10/
http://www.citynews.ro/cluj/sport-9/vezi-ce-sume-s-au-licitat-pe-tricourile-u-istilor-207398/
http://www.romanialibera.ro/actualitate/transilvania/primele-tricouri-vandute-la-fondul-u-pentru-cluj-244256.html
http://www.clon.ro/tricourile-u-cluj-inmanate-castigatorilor-primei-etape-a-licitatiei-dedicate-fondului-“u-pentru-cluj”/1010354
http://www.stiridecluj.ro/sport/tricourile-de-epoca-ale-u-cluj-au-fost-inmanate-celor-care-au-licitat-cel-mai-mult-cine-sunt-castigatorii
http://www.stiridecluj.ro/sport/tricourile-in-editie-limitata-purtate-de-jucatorii-u-cluj-in-meciul-contra-kuban-scoase-la-licitatie-ce-spune-niculescu-video
http://www.cluj-am.ro/sport/vezi-cine-sunt-castigatorii-tricourilor-jucatorilor-de-la-u-si-ce-au-de-gand-sa-faca-cu-ele.html
http://www.cluj-am.ro/sport/primele-tricouri-licitate-la-fondul-u-pentru-cluj-au-fost-date-castigatorilor.html
http://www.adevarul.ro/locale/cluj-napoca/Tricourile_licitate_in_Campania_-U_pentru_Cluj-inmanate_de_jucatori_0_587341728.html
http://www.business-forum.ro/actual/sport/34776-tricourile-licitate-in-campania-u-pentru-clujq-vor-fi-inmanate-catigtorilor.html
http://www.stiridecluj.ro/sport/tricourile-in-editie-limitata-purtate-de-jucatorii-u-cluj-in-meciul-contra-kuban-scoase-la-licitatie-ce-spune-niculescu-video
http://www.ftr.ro/tricourile-lui-szilagyi-pojar-si-niculescu-au-fost-cumparate-cu-cite-2000-de-lei-lista-cistigatorilor-licitatiei-de-colectie-51517.php
http://www.ovidiublag.ro/2011/11/colorama-a-luat-tricoul-unicului-capitan/
http://www.monitorulcj.ro/actualitate/8665-tricourile-licitate-in-campania-u-pentru-cluj-au-ajuns-la-castigatori
http://www.mediafax.ro/sport/universitatea-cluj-a-strans-14-200-de-lei-in-urma-unei-licitatii-pentru-o-actiune-caritabila-8962865/
http://www.time4news.ro/cluj/sport/tricourile-licitate-in-campania-u-pentru-cluj-inmanate-de-jucatori.html

COMUNICAT DE PRESĂ - 10 noiembrie 2011

Tricourile U Cluj, înmânate câștigătorilor primei etape a licitației dedicate Fondului “U pentru Cluj”

Câștigătorii primei etape a licitației organizate de Fundația Comunitară Cluj și FC Universitatea Cluj au primit din partea jucătorilor tricourile adjudecate, în cadrul unui eveniment public organizat astăzi la sediul “U” Cluj. Reproduse după cele din 1919, acestea poartă autografele jucătorilor, o a doua serie fiind licitată până în 30 noiembrie 2011, după care FCC va demara procesul de acordare de finanțări. Astfel, tinerii sportivi, organizațiile care gestionează proiecte adresate acestora și școlile clujene vor putea depune aplicații pentru a primi granturi și burse din Fondul “U pentru Cluj”.


În cadrul evenimentului de astăzi, Claudiu Niculescu și Zsolt Szilagyi le-au înmânat tricourile donatorilor prezenți la eveniment (detalii în tabelul de mai jos). Directorul executiv al U Cluj, Cosmin Irimieș, care a câștigat în cadrul licitației tricoul cu numărul 3, purtat de Cristinel Pojar, a anunțat că îl va dona viitorului Muzeu “U” Cluj.
“Mi-am propus să îi inspir și pe alții să se alăture inițiativei noastre și cred că e firesc să vină din partea clubului un asemenea exemplu, cred că e natural să fim noi cei care <dau tonul>. Sunt convins că – odată deschis acest drum – mulți alții ni se vor alătura atât în cea de-a doua etapă a licitației, cât și în campaniile și acțiunile viitoare”, precizează Cosmin Irimieș.


După licitarea celei de-a doua tranșe de tricouri pe www.upentrucluj.ro, va fi lansată la jumătatea lunii decembrie prima etapă de acordare de finanțări din sumele astfel mobilizate, FCC urmând să lanseze public instrumentele și calendarul de aplicare.
“Contribuind la consolidarea Fondului ‘U pentru Cluj’, primii donatori ne-au confirmat prin deshiderea și generozitatea lor faptul că oamenii răspund atunci când li se oferă ocazii credibile. Astfel că dorința de a se implica a venit ca o continuare firească și o valoare adăugată pasiunii lor pentru ‘U’ Cluj. Datorită lor le putem oferi o șansă tinerilor care practică un sport, însă întâmpină dificultăți materiale și au nevoie de sprijin pentru a-și acoperi diferite costuri – de exemplu, pentru deplasări sau echipamente”, subliniază Simona Șerban, directorul executiv al FCC.

Vă reamintim că – prin parteneriatul dintre FCC și U Cluj – cele două organizații își propun să contribuie cu resurse la dezvoltarea comunității locale. În urma primei etape a licitației, suma totală mobilizată a fost de 14.200 de lei.

Lista tricourilor licitate în prima etapă, donatorii și sumele oferite:

Număr tricou  Jucător  Donator  Sumă (lei)
22 Gabriel Boștină Ciprian Radu  750
20 Sebastian Cojocnean  Secerătoarea Agroserv 1.100
29 Constantin Grecu  Secerătoarea Agroserv 700
5 Steven Pele Secerătoarea Agroserv 850
3 Cristinel Pojar  Cosmin Irimieș  2.000
9 Claudiu Niculescu  Anonim  2.000
11 Gabriel Machado  Anonim  1.500
4 Zsolt Szilagyi Doru Abrudan 2.000
12 Marius Popa  Rareș Bogdan  750
18 Bogdan Ungurușan  Rareș Bogdan 750
3 Gaston Mendy Rareș Bogdan 750
8 Nasser Menassel  Anonim  1.050

COMUNICAT DE PRESĂ - 1 noiembrie 2011

14.200 lei oferiţi pentru cele 12 tricouri "de legendă". Licitaţia continuă cu alte 12 tricouri

14.200 lei au fost oferiţi în cadrul licitaţiei online organizate de Fundaţia Comunitară Cluj (FCC) în parteneriat cu FC Universitatea Cluj, în vederea constituirii Fondului "U pentru Cluj". În cadrul acesteia, 12 tricouri - prezentate de jucătorii U Cluj la meciul inaugural de pe Cluj Arena, replică după cele purtate de membrii echipei în 1920 - au putut fi licitate de către suporteri. Mai mult, la solicitarea acestora, FCC şi U Cluj au hotărât să continue campania cu alte 12 tricouri pe platforma www.upentrucluj.ro, până în 30 noiembrie 2011.

Tricourile care au fost licitate la egalitate, cu cea mai mare sumă - 2.000 lei fiecare - sunt cele cu numerele 9 (Claudiu Niculescu), 3 (Cristinel Pojar), respectiv 4 (Zsolt Szilagyi). Restul celor nouă tricouri au fost licitate cu sumele maxime cuprinse între 700 şi 1.500 de lei. Prima tranşă de tricouri licitate au fost cele purtate de jucătorii U Cluj în prima repriză a meciului inaugural din 11 noiembrie , cea de-a doua serie de tricouri care urmează să fie licitate fiind cele purtate în repriză a doua a aceleiaşi partide.
"Prin această licitaţie avem prilejul să aducem laolaltă o echipă de suflet a oraşului şi comunitatea clujeană, să îmbinăm hobby-uri şi pasiuni - ocazia de a cumpăra un tricou special, purtat de jucătorul preferat - cu dorinţa de a face bine, contribuind la dezvoltarea unui fond precum "U pentru Cluj", prin care ne-am propus să schimbăm în bine viaţa a două generaţii importante - copii şi tineri, dar şi vârstnici", declară Simona Şerban, director executiv al FCC.
La rândul său, Călin Hinţea, preşedintele FC Universitatea Cluj, subliniază importanţa acestei campanii în strategia de apropiere a clubului de comunitatea clujeană: "Ne bucurăm că am dat startul în acest mod unui proces amplu, prin care ne dorim să venim - alături de suporteri, parteneri, dar şi de jucători - mai aproape de oraşul nostru, coagulând comunitatea în jurul acestui tip de acţiuni."
Primele 12 tricouri vor fi înmânate câştigătorilor licitaţiei în data de 10 noiembrie 2011, în cadrul unui eveniment public, la care vor participa şi jucătorii U Cluj.

"Suntem mândri că avem ocazia să contribuim prin fotbal şi prin munca noastră la o viaţă mai bună pentru cei din jurul nostru, alături de suporterii U, prin gesturi simple, făcute din pasiune - într-un cadru în care acestea devin şi mai valoroase", punctează, la rândul său, jucătorul U Cluj, Claudiu Niculescu.
Cea de-a doua rundă de licitaţii online continuă, începând de astăzi, cu alte 12 tricouri, purtate de următorii jucători: Florin Matache (nr. 1), Ionuţ Boşneag (nr. 33), Octavian Abrudan (nr. 6), Szukala Lukasz (nr. 2), Sebastian Achim (nr. 23), Laurenţiu Marinescu (nr. 27), Habib Bale (nr. 24), Elias Bazzi (nr. 14), Alexandru Păcurar (nr. 10), Anthony Nwakaeme (nr. 26), Andrei Voican (nr. 17) şi Vlad Morar (nr. 17). Primele tricouri licitate au fost ale următorilor jucători: Claudiu Niculescu (nr. 9), Cristinel Pojar (nr. 3), Zsolt Szilagyi (nr. 4), Marius Popa (nr. 12), Sebastian Cojocnean (nr. 20), Gabriel Machado (nr. 11), Gabriel Boştină (nr. 22), Nasser Menassel (nr. 8), Constantin Grecu (nr. 29), Bogdan Unguruşan (nr. 18), Steven Pele (nr. 5) şi Gaston Mendy (nr. 3).

Prin parteneriatul dintre FCC şi U Cluj, cele două organizaţii îşi propun să contribuie cu resurse la dezvoltarea comunităţii locale, susţinând în special proiectele adresate copiilor şi tinerilor sportivi, dar şi veteranilor sportului clujean.

Despre Fundaţia Comunitară Cluj
Fundaţia Comunitară Cluj inspiră implicarea oamenilor. Valorile noastre sunt: transparenţa, profesionalismul, parteneriatul, impactul pe termen lung. Credem că fiecare clujean şi companie cu interes local pot contribui la transformarea oraşului în locul pe care il visăm.

În perioada 2008-2010, am gestionat şi oferit finanţări în valoare totală de peste 500.000 de lei, pentru 100 de proiecte în cadrul programelor noastre, respectiv pentru 42 de bursieri.

Despre FC Universitatea Cluj
Înfiinţată în 1919, Universitatea Cluj nu este doar o echipa de fotbal. Universitatea Cluj este un mod de viaţă, o legendă născută în inima Ardealului din tot ce are Clujul mai frumos: viaţa studenţească, viaţă de familie, spirit de echipă.

De aproape un secol, Universitatea Cluj este o adevarată familie, o familie ai cărei membri au transmis peste generaţii dragostea pentru culorile alb-negru. Universitatea Cluj este, fără discuţie, o învingătoare în lupta pentru inimile clujenilor.

Urmăriți mai jos monitorizarea de presă post-comunicat:

http://ziuadecj.realitatea.net/sport/inca-12-tricouri-vintage-ale-universitatii-cluj-vor-fi-licitate-pana-la-sfarsitul-lunii--77238.html
http://ziuadecj.realitatea.net/sport/continua-licitatia-pentru-tricourile-lui-u--77293.html
http://www.ftr.ro/tricourile-jucatorilor-de-la-u-cluj-au-fost-licitate-pentru-14200-lei-51336.php
http://oradecluj.oradestiri.ro/foto-14-200-de-lei-s-au-strans-in-fondul-u-pentru-cluj-prin-vanzarea-tricourilor-de-epoca/sport/2011/11/01/
http://www.evenimenteincluj.ro/2011/11/01/14-200-lei-oferiți-pentru-cele-12-tricouri-“de-legenda”-licitația-continua-cu-alte-12-tricouri/
http://www.universitateacluj.ro/Stiri/licitatia-pentru-tricourile-u-merge-mai-departe.html
 


Fundatia Comunitara Cluj si FC Universitatea Cluj au incheiat un parteneriat in vederea dezvoltarii Fondului "U pentru Cluj". Prin acest fond, FC Universitatea Cluj isi propune sa contribuie cu resurse la dezvoltarea comunitatii locale, sustinand in special proiectele adresate copiilor si tinerilor sportivi, dar si veteranilor sportului clujean.

Prima linie de produse oferite de Club spre licitatie: tricourile prezentate de jucatorii U Cluj la meciul inaugural de pe Cluj Arena, in 11 octombrie 2011.

Descarca de aici comunicatul de presa de la evenimentul de lansare a parteneriatului din 12 octombrie 2011.
Descarca de aici albumul de foto de la evenimentul de lansare a parteneriatului din 12 octombrie 2011.

Urmăriți mai jos articolele publicate în presă dupa evenimentul de lansare:

http://www.adevarul.ro/locale/cluj-napoca/Tricouri_ale_jucatorilor_-U-_Cluj_scoase_la_licitatie_0_571143455.html
http://www.buzznews.ro/2011/10/12/tricouri-in-editie-limitata-ale-u-cluj-vandute-la-licitatie/
http://www.romaniapozitiva.ro/transilvania/parteneriat-intre-fcc-si-fc-universitatea-cluj/
http://www.stiridecluj.ro/sport/tricourile-in-editie-limitata-purtate-de-jucatorii-u-cluj-in-meciul-contra-kuban-scoase-la-licitatie-ce-spune-niculescu-video
http://www.citynews.ro/cluj/sport-9/u-liciteaza-tricourile-festive-vezi-pretul-de-pornire-204142/
http://www.oradecluj.ro/video-tricourile-de-legenda-vor-aduce-primii-bani-in-fondul-u-pentru-cluj/sport/2011/10/12/
http://www.sport365.ro/Tricouri_de_epoca_ale__U__Cluj__scoase_la_licitatie_aintr_un_program_pentru_comunitate-n144627.html
http://www.monitorulcj.ro/actualitate/7813-u-cluj-se-implica-in-comunitate
http://www.ziuadecj.ro/sport/tricourile-replica-ale-celor-din-1919-purtate-marti-de-fotbalistii-lui-u-vor-fi-scoase-la-licitatie--75798.html
http://www.ziuadecj.ro/sport/tricouri-de-epoca-ale-u-cluj-scoase-la-licitatie-intr-un-program-pentru-comunitate--75847.html
http://www.universitateacluj.ro/Stiri/a-inceput-licitatia-pentru-tricourile-u-cluj-varianta-1920.html
http://www.stiriazi.ro/ziare/articol/articol/sport--u-liciteaza-tricourile-festive-vezi-pretul-de-pornire/sumar-articol/31060451/

 
parteneri     parteneri     parteneri     parteneri     parteneri